ADAUGA OFERTA CERE OFERTA
  • Contact rapid
  • 0264 333 777
CAUTARE + FILTRARE :

Despre Noi

Cine suntem noi?

Clujapartamente.ro este un site specializat, care se adreseaza atat proprietarilor de apartamente de vanzare sau de inchiriat, cat si celor care doresc sa cumpere sau sa inchirieze un apartament in Cluj-Napoca.

De ce Clujapartamente.ro?

O piata imobiliara ca si cea a Clujului, una dintre cele mai dinamice piete din tara, avea nevoie de un site de nisa, un site dedicat apartamentelor de vanzare si de inchiriat, grupate in cadrul segmentului imobiliar cel mai sensibil, si imprevizibil, avand cel mai mare impact asupra populatiei.

De ce sa alegi sa parcurgi acest drum sinuos prin jungla imobiliara de unul singur, cand o poti face in mod civilizat, beneficiind de cele mai proaspete si complete informatii puse la dispozitie de echipa noastra de specialisti? De ce sa te avanti orbeste pe carari necunoscute, cand drumul ti-e pavat si gps-ul imobiliar la indemana?

Cu un design prietenos, cu un motor de cautare capabil sa filtreze in timp record informatiile publice si sa-ti ofere cele mai bune solutii, cu standarde ridicate de functionalitate si precizie, astfel se infatiseaza Clujapartamente.ro.

"...e sigur, nu-i apropo", motto-ul nostru, surprinde in cel mai simplu mod, o stare de fapt: nu avem nicio indoiala ca avem cheile apartamentului pe care-l cauti.

Clujapartamente.ro face parte din reteaua Blitz Imobiliare.

Multumim,

Echipa clujapartamente.ro

clujapartamente.ro ® iti pune la dispozitie peste 0 apartamente de vanzare si de inchiriat in Cluj Napoca, apartamente intre 1 - 4 camere, apartamente prin prima casa, apartamente in rate, apartamente de la constructor, apartamente noi si vechi, apartamente pentru studenti, apartamente de lux si ieftine pentru toate gusturile si nevoile.

Echipa Blitz Imobiliare te ajuta in cautarea apartamentului ideal in toate zonele Clujului, poti cauta locuinte in Centru, Zorilor, Marasti, Manastur, Gheorgheni, Grigorescu, Floresti etc.

Apartamentele de vanzare au preturi intre si , iar cele de inchiriat intre si , cu suprafata intre mp - mp. Ofertele au fost actualizate ultima oara la 01 ianuarie 1970.